Proefdoos Lellei

Proefdoos Lellei

Bestel online de Proefdoos Lellei voor slechts 42.95. Klik hier en profiteer van deze heerlijke Proefdozen aanbieding van Wijny. Bij Wijny kun je de lekkerste Balatonboglar wijn kopen uit Proefdoos per Huis/Soort voor een goede prijs.

Van het wijnhuis Garamvári uit Hongarije hebben wij een mooie Proefdoos samengesteld met zes diverse Lellei wijnen.

De Cabernet Sauvignon is een voortreffelijke druif, pittig, kruidig en tanninerijk, met een kenmerkend aroma van zwarte bessen.
De Chardonnay heeft een fijne nasmaak en zoetheid, daardoor is het een populaire wijn!
De Merlot is een droge rode wijn met een bouquet van rijpe kersen en pruim.
De Muskotály is één van de oudste druivenrassen. De druif wordt overal ter wereld verbouwd. Het is een gemakkelijk herkenbare, geurige druif met veel smaak.
De Irsai Olivér deze witte wijn is een licht aromatische wijn met een smaak en bouquet die doet denken of dat van een Muskaat druif.
De Pinot Noir druif geeft een wijn met een ongeëvenaarde geur, smaak en samenstelling. Kenmerkende aroma’s zijn aarbeien en kersen, en soms ook viooltjes en rozen.

  Waarom bestellen bij Wijny.nl?
  • Betalen met vvv cadeaubonnen
  • Ruime keuze wijnsoorten
  • Eenvoudig online bestellen
Wat meer informatie over deze Proefdoos Lellei: Wijn uit de categorie: Proefdozen Merk: Garamvári De verzendkosten: 6.95 De levertijd: 1 dag(en) Land van herkomst: Proefdoos per Huis/Soort Regio van herkomst: Balatonboglar Sub-categorie: Proefdozen>Proefdoos per Huis/Soort Inhoud: