Promesse Sauvignon Blanc Pays d’Oc IGP

Bestel de Promesse Sauvignon Blanc Pays d’Oc IGP online voor slechts €5.99 bij Wijnvoordeel.nl. Klik hier om deze heerlijke Witte Wijn uit Pays d’Oc te bestellen.

Een Sauvignon Blanc uit het boekje: heerlijk aromatisch en stuivend fris van smaak. Met deze wijn haalt u de Zuid-Franse zon in huis. De wijn is geboren in Pays d’Oc, het paradijs voor wijnbouwers. Met een minimum aan regels en maximale vrijheid om te kunnen experimenteren, worden hier verrassende, kwalitatief hoogstaande wijnen voor liefhebbers van over de hele wereld gemaakt. Deze Promesse Sauvignon Blanc is daar het absolute bewijs van. Topkwaliteit tegen een aantrekkelijk lage prijs. Ja, zo drinken we ze graag!

Waarom bestellen via Wijnvoordeel.nl?

  • Gratis bezorging vanaf €50
  • Veilig betalen met Ideal
  • Gratis retourneren
  • Keuze uit meer dan 400 wijnen

Extra informatie over Promesse Sauvignon Blanc Pays d’Oc IGP:
EAN: 3308446050847
Flessen per doos: 6 flessen
Type afsluiting: Schroefdop
Dronk vanaf: Nu op dronk
Regio:
Land van herkomst: Frankrijk
Retourtermijn: 14 dagen
Voorraad: 6
Levertijd:
Alcoholpercentage: 12
Druiven: Sauvignon Blanc
Smaakprofiel: Droog & Soepel
Serveertip:
Kleur: Witte Wijn
Jaar: 2018
Bezorgkosten:

Promesse Sauvignon Blanc Pays d'Oc IGP wijnvoordeel.nl

Geen wijngebied zo divers als Pays d’Oc IGP. In het gebied, dat onderdeel uitmaakt van Languedoc-Roussillon, is het gebruik van meer dan dertig verschillende druivenrassen toegestaan. Toch zijn Sauvignon Blanc en Chardonnay de absolute hoofdrolspelers als het gaat om witte wijnen. Het gebied heeft zeer uiteenlopende landschappen en omvat laagland, heuvels een steile hellingen. Pays d’Oc wordt daarom wel eens een lappendeken van terroirs genoemd. Deze streek biedt wijnliefhebbers zoals u dan ook een schier oneindige ontdekkingsreis door een grote verscheidenheid aan interessante wijnstijlen. In Pays d’Oc heerst een mediterraan klimaat waardoor, mede onder invloed van de mistral, de druiven optimaal rijpen. Creatieve vrijheid De basis voor het maken van heerlijke Franse wijnen is daarmee gelegd. Vervolgens komt het aan op de kwaliteiten van de wijnmakers. Gelukkig zit dat wel snor bij het circa vijftig jaar geleden opgerichte Vinadeis. De wijnmakers kunnen zich bogen op een schat aan ervaring en kennis. Daar komt bij dat zij, door een minimum aan wettelijke normen, veel bewegingsvrijheid hebben bij het maken van wijnen. Dat biedt de mogelijkheid om te experimenteren binnen de vastgestelde kwaliteitskaders en dat resulteert vervolgens in unieke wijnen. Heerlijke en toegankelijke wijnen, die het verhaal vertellen van het terroir. Daar heffen we het glas op. Proost!. Profiteer nu van deze Promesse Sauvignon Blanc Pays d’Oc IGP aanbieding!

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]