Ricchi Meridiano Chardonnay

Ricchi Meridiano Chardonnay

Bestel online de Ricchi Meridiano Chardonnay voor slechts 14.95. Klik hier en profiteer van deze heerlijke Witte wijn aanbieding van Wijny. Bij Wijny kun je de lekkerste Garda wijn kopen uit Italië voor een goede prijs.

De Cantina Ricchi Meridiano Garda Chardonnay is recent onderscheiden met een GOUDEN award bij de MUNDUS VINI, één van de belangrijkste onderscheidingen die je als wijnhuis kunt ontvangen.

De druiven voor deze wijn worden met de hand geplukt en met de korte droging van de druiven en met het juiste verblijf in eiken vaten,  kreeg dit wijnhuis een wijn met een stro gele kleur met gouden reflecties. Geurige sensaties van grote intensiteit en persistentie, geaccentueerd door warme tonen van rijp exotisch fruit, ananas, zoete banaan, honing en zachte specerijen zoals vanille.

Vol en harmonieus in de mond, drukt zachte sensaties uit, ondersteund door goede frisheid.  

Bij uitstek is deze wijn te combineren met pompoenravioli (een typisch gerecht van Mantua), wit vlees, schelpdieren en gebakken vis.

  Waarom bestellen bij Wijny.nl?
  • Betalen met vvv cadeaubonnen
  • Ruime keuze wijnsoorten
  • Eenvoudig online bestellen
Wat meer informatie over deze Ricchi Meridiano Chardonnay: Wijn uit de categorie: Witte wijn Merk: Ricchi De verzendkosten: 6.95 De levertijd: 1 dag(en) Land van herkomst: Italië Regio van herkomst: Garda Sub-categorie: Witte wijn>Italië Inhoud: 750ml