Ricchi Vittorio

Ricchi Vittorio

Bestel online de Ricchi Vittorio voor slechts 39.90. Klik hier en profiteer van deze heerlijke Rode wijn aanbieding van Wijny. Bij Wijny kun je de lekkerste wijn kopen uit Italië voor een goede prijs.

Deze topwijn van Ricchi wordt enkel gemaakt in de allerbeste jaren!

Het is een selectie van de beste druiven, 50% Cabernet en 50% Merlot, 20 tot 30 dagen gedroogd. Dan gaan de druiven in staaltank voor een temperatuur gecontroleerde gisting met lange maceratie. Na een lange opvoeding van wel 30 maanden op eiken vaten, blijft de wijn nog 12 maanden op fles voor de release. De wijn wordt mondjesmaat verdeeld in houten kistjes van 6 flessen.

Een donkerrode wijn met een intens boeket van bosvruchten met pruim en chocolade, een volle, intense smaak met densiteit en structuur. De wijn voelt nog steeds jong en zal nog lang verder ontwikkelen op fles.

  Waarom bestellen bij Wijny.nl?
  • Betalen met vvv cadeaubonnen
  • Ruime keuze wijnsoorten
  • Eenvoudig online bestellen
Wat meer informatie over deze Ricchi Vittorio: Wijn uit de categorie: Rode wijn Merk: Ricchi De verzendkosten: 6.95 De levertijd: 1 dag(en) Land van herkomst: Italië Regio van herkomst: Sub-categorie: Rode wijn>Italië Inhoud: 750ml