Rosatti Chardonnay

Bestel de Rosatti Chardonnay online voor slechts €8.99 bij Wijnvoordeel.nl. Klik hier om deze heerlijke Witte Wijn uit Sicilië te bestellen.

Alleen al bij het openen van deze pure Chardonnay stuift het fruit de fles uit. En ook de smaak is knapperig fris vol citrus, pruim en nectarine, precies hoe een witte Siciliaanse wijn hoort te smaken.

Waarom bestellen via Wijnvoordeel.nl?

  • Gratis bezorging vanaf €50
  • Veilig betalen met Ideal
  • Gratis retourneren
  • Keuze uit meer dan 400 wijnen

Extra informatie over Rosatti Chardonnay:
EAN: 8719418018928
Flessen per doos: 6 flessen
Type afsluiting: Schroefdop
Dronk vanaf: Nu op dronk
Regio:
Land van herkomst: Italië
Retourtermijn: 14 dagen
Voorraad: 6234
Levertijd:
Alcoholpercentage: 13
Druiven: Chardonnay
Smaakprofiel: Levendig & Fris
Serveertip:
Kleur: Witte Wijn
Jaar: 2019
Bezorgkosten:

Rosatti Chardonnay wijnvoordeel.nl

Op het Italiaanse eiland Sicilië vind je veel inheemse druivensoorten, zoals Grillo, Inzolia en Catarratto, maar ook de bekendere druiven, zoals Chardonnay, zijn hier goed geaard. De druiven kunnen elkaar goed versterken in een blend, maar kunnen ook prachtig tot hun recht komen als monocépage wijn, oftewel als de Italiaanse wijn van één druivenras is gemaakt. De kracht van Siciliaanse wijn zit hem onder andere in de vulkanische bodem wat zorgt voor de zilte en frisse mineraliteit én de knapperige frisheid in de Italiaanse witte wijn. Witte wijn voert duidelijk de boventoon op Sicilië, want zo’n 85% van de totale wijnproductie is wit.  Chardonnay Chardonnay wijn is wereldwijd ontzettend succesvol en dat is grotendeels te danken aan de flexibiliteit van de druif. Ongeacht het klimaat laat de druif namelijk overal ter wereld gevarieerde stijlen zien: van fris en strak tot rijk en vol van smaak. Een echte allemansvriend die voor ieder smaakprofiel iets te bieden heeft.. Profiteer nu van deze Rosatti Chardonnay aanbieding!

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]