Saint-Auriol Châtelaine Corbières

Bestel de Saint-Auriol Châtelaine Corbières online voor slechts €10.99 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Frankrijk te bestellen.

Een zachtrijpe en kruidige Franse rode wijn uit Corbières van het gerenommeerde Les Domaines Auriol. Hier staan ze sinds 2002 garant voor tal van internationaal bekroonde kwaliteitswijnen.

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Saint-Auriol Châtelaine Corbières:
Druifsoort: Carignan,Grenache,Syrah
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 6
Land van herkomst: Frankrijk
Regio: Languedoc-Roussillon
Jaar: 2017
Kleur: Rode Wijn
Smaakprofiel: Stevig, zacht & romig
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 13.50 %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2022
EAN: 8719418005805
Flessen per doos: 6 flessen

Saint-Auriol Châtelaine Corbières wijnbeurs.nl
Les Domaines Auriol gaat over de droom van Claude Vialade die succesvol haar droom om in de wijnwereld te werken heeft verwezenlijkt. Die interesse is al vroeg aangewakkerd toen ze met haar vader, die château-eigenaar was, mee ging naar de wijngaarden en kelders van het château. Vooral de oogsten vond ze maar wat fascinerend. Les Domaines Auriol  Het was dan ook geen verrassing dat ze zich specialiseerde in de verkoop van wijn. Ze nam na jarenlange ervaring in de branche de leiding van Les Domaines Auriol in Corbières over. Na een grondige verbouwing waarbij ze alleen al zelf 800 m2 aan dakpannen heeft vernieuwd, en na jarenlang hard werken breidde het domein uit van 9 hectare naar 40 hectare. Inmiddels is het een gerenommeerd huis dat garant staat voor tal van internationaal bekroonde kwaliteitswijnen. De kwaliteitsregio Corbières heeft een rijke wijngeschiedenis waar hoofdzakelijk traditionele terroirwijnen worden gemaakt. Het warme en droge mediterrane klimaat zorgt voor rijke Franse rode wijn op basis van de traditionele druivensoorten Grenache Noir, Syrah en Carignan.

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]