SEXY Rosé

Bestel online de SEXY Rosé voor slechts 10.95. Klik hier en profiteer van deze heerlijke Rosé wijn aanbieding van Wijny. Bij Wijny kun je de lekkerste Alentejano wijn kopen uit Portugal voor een goede prijs.

Kristalheldere robijn/kersen kleur. Rijke rood fruitachtige smaak van de Aragones gecombineerd met bloemrijke tonen van de elegante Touriga Nacional. Een rosé met een fijne textuur en lichte tonen van zoet. Perfect in balans met verfrissende zuurgraad.

Op de wijngaard van Fita Preta wordt met innoverende technieken de ultieme kwaliteit druiven verbouwd. De druiven worden nauwkeurig gemonitord en met de hand geplukt zodra ze op hun absolute top zijn. Vanuit kleine druivenboxen worden de druiven na aankomst op de sorteertafel gelegd. Op de sorteertafel worden alleen de perfecte trossen geselecteerd. De druiven worden zacht gekneusd en voorzichtig zonder pomptechnieken vervoerd naar een fermentatietank. Na een korte maceratie periode wordt het licht gekleurde sap langzaam gefermenteerd bij 12 graden zodat de volledige aromatische expressie van de wijn naar boven komt.

Waarom bestellen bij Wijny.nl?
  • Betalen met vvv cadeaubonnen
  • Ruime keuze wijnsoorten
  • Eenvoudig online bestellen
Wat meer informatie over deze SEXY Rosé: Wijn uit de categorie: Rosé wijn Merk: Sexy De verzendkosten: 6.95 De levertijd: 1 dag(en) Land van herkomst: Portugal Regio van herkomst: Alentejano Sub-categorie: Rosé wijn>Portugal Inhoud: 750ml