Siebrand Winterwijn Gluhwein

Siebrand Winterwijn Gluhwein

Bestel online de Siebrand Winterwijn Gluhwein voor slechts 3.99. Klik hier en profiteer van deze heerlijke Speciale wijn aanbieding van Wijny. Bij Wijny kun je de lekkerste wijn kopen uit Gluhwein voor een goede prijs.

Siebrand Winterwijn is de passende drank bij het seizoen: het verwarmt u van binnen, als het buiten koud is! Serveer Winterwijn naar eigen keuze op kamertemperatuur, of gloeiend heet.

Niet laten koken!

Glühwein (letterlijk: gloeiwijn) is een alcoholhoudende drank, die in het midden van Europa vooral in de periode vlak voor de kerstmis wordt gedronken of gewoon wanneer het koud is!

Om de Winterwarm glühwein te maken, wordt rode wijn verwarmd met kaneel, kruidnagel, steranijs en citrusschillen en licht gezoet met suiker of honing. Daarna wordt de drank warm gedronken.

De drank mag bij de bereiding niet koken omdat dan de alcohol eruit gaat en de wijn haar smaak verliest.

  Waarom bestellen bij Wijny.nl?
  • Betalen met vvv cadeaubonnen
  • Ruime keuze wijnsoorten
  • Eenvoudig online bestellen
Wat meer informatie over deze Siebrand Winterwijn Gluhwein: Wijn uit de categorie: Speciale wijn Merk: Siebrand De verzendkosten: 6.95 De levertijd: 1 dag(en) Land van herkomst: Gluhwein Regio van herkomst: Sub-categorie: Speciale wijn>Gluhwein Inhoud: 750ml