8720088832646

Skoonuitsig Prestige Chardonnay

Bestel de Skoonuitsig Prestige Chardonnay online voor slechts €5.99 bij Wijnvoordeel.nl. Klik hier om deze heerlijke Witte Wijn uit Western Cape te bestellen. Hoewel chardonnay relatief nieuw is in Zuid-Afrika, weet deze Skoonuitsig Prestige Chardonnay de rijke en complexe smaak van de Kaap prachtig te vertalen. Pas sinds 1985 staan er Chardonnay wijnranken aangeplant en al snel zagen de Zuid-Afrikaanse wijnmakers dat het terroir geweldig geschikt is voor deze wereldse druif. Met trots stellen we dan ook onze Skoonuitsig Prestige voor. Een vriendelijke, romige Chardonnay met een tropisch tintje. Waarom bestellen via Wijnvoordeel.nl?
  • Gratis bezorging vanaf €50
  • Veilig betalen met Ideal
  • Gratis retourneren
  • Keuze uit meer dan 400 wijnen
Extra informatie over Skoonuitsig Prestige Chardonnay: EAN: 8720088832646 Flessen per doos: 6 flessen Type afsluiting: Kurk Dronk vanaf: Nu op dronk Regio: Land van herkomst: Zuid-Afrika Retourtermijn: 14 dagen Voorraad: 12246 Levertijd: Alcoholpercentage: 13 Druiven: Chardonnay Smaakprofiel: Droog & Soepel Serveertip: Kleur: Witte Wijn Jaar: 2020 Bezorgkosten:

Het Western Cape gebied is een prachtig gebied in het zuidelijkste puntje van Afrika. Nederlanders hebben hier onbewust veel invloed uitgeoefend op het ontstaan van diverse wijnbedrijven in Zuid-Afrika. Toen Jan van Riebeekc de Kaap stichtte in 1652 groeide het aantal boerderijen en wijngoederen gestaag. Men ontdekte dat de vruchtbare plekken en de verschillende wijnregio’s gingen zich steeds meer ontwikkelen. Veel namen van wijngaarden en wijnmakers herinneren ons aan de tijd van de VOC. Deze invloed vindt u ook terug in de wijnen van Skoonuitsig. 

. Profiteer nu van deze Skoonuitsig Prestige Chardonnay aanbieding!