Snow Mountain Syrah

Bestel online de Snow Mountain Syrah voor slechts 12.50. Klik hier en profiteer van deze heerlijke Rode wijn aanbieding van Wijny. Bij Wijny kun je de lekkerste Coastal Region wijn kopen uit Zuid Afrika voor een goede prijs.

Snow Mountain Syrah wordt gemaakt door Nabygelegen in Wellington Zuid-Afrika. James McKenzie begint zijn terroir beter en beter te begrijpen. Zijn wijnen staan als gestructureerd. De naam Snow Mountain is afkomstig van de 2 hoog gelegen wijngaarden, uitkijkend op de berg ‘Sneeuwkop’. James Mckenzie produceert hier spannende wijnen van Chardonnay, Pinot Noir en Syrah.
 
Wellington ligt zo’n vijftien kilometer ten noorden van Paarl. De wijngaarden van Snow Mountain  hebben een ondergrond van leisteen (Malmesbury schalie) met een weinig klei. De bodemstructuur heeft een uitstekende waterretentiecapaciteit De druivenstokken ontvangen dan ook enkel irrigatie indien er gevaar op extreme waterstress bestaat. Het klimaat is typisch mediterraan met warme en droge zomers en vochtige winters.

Bewaarpotentieel Tot 5 jaar na het oogstjaar. Perfect drinken: nu.

Waarom bestellen bij Wijny.nl?

  • Betalen met vvv cadeaubonnen
  • Ruime keuze wijnsoorten
  • Eenvoudig online bestellen

Wat meer informatie over deze Snow Mountain Syrah:
Wijn uit de categorie: Rode wijn
Merk: Snow Mountain
De verzendkosten: 6.95
De levertijd: 1 dag(en)
Land van herkomst: Zuid Afrika
Regio van herkomst: Coastal Region
Sub-categorie: Rode wijn>Zuid Afrika
Inhoud: 750ml

Snow Mountain Syrah wijny.nl

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]