Steffen Riesling Trocken Cuvee #01

Steffen Riesling Trocken Cuvee #01

Bestel online de Steffen Riesling Trocken Cuvee #01 voor slechts 7.95. Klik hier en profiteer van deze heerlijke Witte wijn aanbieding van Wijny. Bij Wijny kun je de lekkerste Mosel wijn kopen uit Duitsland voor een goede prijs.

De druiven zijn afkomstig van het Mosel gebied. Tijdenlang werd gedacht dat een echte Riesling te herkennen was aan de ‘gout de pétrol’, ofwel de geur van petroleum die de wijn had. Inmiddels weten we dat het een ‘fout’ in het vinificatieproces is en kan Riesling dus gemaakt worden met en zonder de ‘gout de pétrol’. De wijn ondergaat een koude fermentatie in roestvrijstalen tanks.

De kleur van deze Riesling is groengeel. In de neus heeft deze aroma’s van abrikozen en limoen. Een goede droge Riesling.Lekker in combinatie met een lichte pasta met een lichte saus.

Weinhaus Gebr. Steffen werd in 1794 opgericht door de ‘Steffen Schmitt’ familie in Trittenheim, een dorpje in de Moezel valley, één van de beroemdste wijnbouwgebieden in Europa. Na 1945 is er hard gewerkt door de broers Johann en Peter Steffen om het bedrijf uit te breiden. Hun visie op het gebied van constante kwaliteitsverbetering was een belangrijke factor hierin. Met meer dan 200 jaar ervaring is dit familiebedrijf heden ten dage wereldwijd een gevestigde naam op het gebied van wijn en botteling.

  Waarom bestellen bij Wijny.nl?
  • Betalen met vvv cadeaubonnen
  • Ruime keuze wijnsoorten
  • Eenvoudig online bestellen
Wat meer informatie over deze Steffen Riesling Trocken Cuvee #01: Wijn uit de categorie: Witte wijn Merk: Gebrüder Steffen De verzendkosten: 6.95 De levertijd: 1 dag(en) Land van herkomst: Duitsland Regio van herkomst: Mosel Sub-categorie: Witte wijn>Duitsland Inhoud: 750ml