Stopfer ‘Privat’ Gruner Veltliner

Bestel de Stopfer ‘Privat’ Gruner Veltliner online voor slechts €12.99 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Oostenrijk te bestellen.

De ‘Privat’ Grüner Veltliner is zó rijk aan exotisch extract dat hij impressies van mango, witte perzik en vuursteen bevat die je normaal niet in Grüner Veltliner tegenkomt. Met 19/20 heel erg goed en bijzonder.

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Stopfer ‘Privat’ Gruner Veltliner:
Druifsoort: Grüner Veltliner
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 12
Land van herkomst: Oostenrijk
Regio: Wagram
Jaar: 2017
Kleur: Witte Wijn
Smaakprofiel: Intens, rijk & complex
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 13.50 %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2025
EAN: 9120067380240
Flessen per doos: 6 flessen

Stopfer 'Privat' Gruner Veltliner wijnbeurs.nl
Wijngoed Thomas Stopfer ligt in het pittoreske dorpje Ruppersthal in Oostenrijk, midden in de glooiende heuvels van Wagram. Constante en hoge kwaliteit, daar staat Thomas Stopfer voor. De basis voor wijnen van hoge kwaliteit ligt dan ook in de wijngaarden. Stopfer hanteert per druif drie kwaliteitniveaus: Classic (hun instapkwaliteit), Vom Lös (karaktervolle middenklasse van lösgrond) en TOP (voor de beste wijnen). Grüner Veltliner wijn Aan de populariteit van Grüner Veltliner lijkt vooralsnog geen einde te komen. Na een kleine krimp aan het begin van deze eeuw neemt de aanplant de afgelopen vijf jaar weer toe. Ook de kwaliteit van de jaargangen stemt over het algemeen tot tevredenheid. Onstuimig weer in het voorjaar heeft de oogsthoeveelheden de laatste jaren weliswaar sterk beïnvloed, maar het warme en zonnige weer tijdens de zomer en nazomer heeft bijgedragen aan smaakvolle wijnen. Oogstjaar 2018 was in veel opzichten uitzonderlijk. Het voorjaar kende weinig tot geen tegenslag en de zomer was erg warm en droog met extreem rijpe druiven tot gevolg. Het gevaar is wel dat de wijnen weinig zuur bevatten en snel inboeten aan frisheid.

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]