Loire Wijnen

Over een lengte van zo’n 1000 kilometer loopt de Loire door een afwisselend landschap. In de bossen van het Centraal Massief eerst kronkelend en smal en dan in zijn benedenloop breed en majestueus. Op de schilderijen van Claude Moent neemt de rivier in al zijn grootsheid een prominente plaat in. Maar het is niet allen de brede stroom die indruk maakt. De omgeving levert een belangrijke bijdrage aan de schoonheid van het landschap. Niet voor niets noemen de fransen de Loirestreek wel de Jardin de France, oftewel de “Tuin van Frankrijk”. Wijngaarden, bossen en fruitboomgaarden wisselen elkaar hier af. En dan is er nog de historische achtergrond van de streek, met zijn tientallen prachtige kastelen uit de Franse Renaissance. Als wijnstreek is de Loire vooral bekend om de frissee en fruitige, meest witte wijnen. Door hun verfrissende smaak zijn ze goed gekoeld bijzonder lekker.

Verder lezen Loire Wijnen

Argentijnse wijnen: ontdek de smaak van Zuid-Amerika

Argentinië is een van de grootste wijnlanden ter wereld, met een rijke geschiedenis en een divers aanbod van wijnen. Of je nu houdt van rode, witte of rosé wijnen, Argentinië heeft voor ieder wat wils. In dit artikel vertellen we je meer over de Argentijnse wijnbouw, de belangrijkste wijnstreken en de meest populaire druivensoorten. Zo kun je makkelijker je favoriete Argentijnse wijn online kopen op wijnlinks.nl.

Verder lezen Argentijnse wijnen: ontdek de smaak van Zuid-Amerika

Ontdek de wereld van wijn met een wijnabonnement

Wil je elke maand een nieuwe fles wijn ontdekken zonder dat je hiervoor de deur uit hoeft? Dan is een wijnabonnement precies wat je zoekt. Met een wijnabonnement krijg je maandelijks een nieuwe fles wijn thuisgestuurd, zodat je op je gemak nieuwe smaken en wijnhuizen kunt ontdekken.

Waarom kiezen voor wijn abonnementen?

Het grote voordeel van een wijn abbo is dat je elke maand een nieuwe fles wijn krijgt toegestuurd. Hierdoor hoef je niet zelf op zoek te gaan naar nieuwe wijnen en bespaar je een hoop tijd. Bovendien krijg je bij elk wijnabonnement uitgebreide informatie over de wijn, zoals de herkomst, het wijnhuis en de smaakprofielen. Zo leer je elke maand iets nieuws over wijn en vergroot je je wijnkennis.

Flexibiliteit van een wijnabonnement

Een ander groot voordeel van een wijn abonnement is de flexibiliteit. Je zit niet vast aan een langdurig contract en kunt elke maand opzeggen. Daarnaast heb je bij veel wijn abonnementen de mogelijkheid om je voorkeuren aan te geven. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven of je voornamelijk rode, witte of rosé wijnen wilt ontvangen.

Wijnbeurs Wijnabonnement

Een wijnbeurs wijnabonnement is de perfecte oplossing. Geen keuzestress meer, altijd een gevarieerde wijnvoorraad en het gemak van thuisbezorging. Plus, je hebt zelf de controle over hoe vaak je nieuwe wijnen ontvangt. Klinkt goed, toch? Met een wijnabonnement van wijnbeurs geniet je van heel wat voordelen. Ten eerste is er het gemak. Je hoeft niet meer zelf op zoek naar nieuwe wijnen, want ons proefpanel doet dat voor jou. Zij selecteren de beste wijnen en zorgen voor een gevarieerd aanbod dat past bij het seizoen. Bovendien wordt je wijn gewoon bij je thuis geleverd. Geen gesjouw meer met zware flessen dus!

Proefpanelbox: verrassend en gevarieerd

Het eerste wijnabonnement dat wijnbeurs aanbiedt is de Proefpanelbox. Dit abonnement is perfect voor de avontuurlijke wijnliefhebber die graag nieuwe wijnen ontdekt. Het proefpanel van wijnbeurs selecteert elk kwartaal 10 bijzondere wijnen die je voor €79 thuisbezorgd krijgt. En het mooiste van alles? Je zit nergens aan vast. Je kunt het abonnement altijd wijzigen, pauzeren of opzeggen. Zo heb je altijd de controle.

Favorieten Abonnement: altijd jouw favoriete wijn in huis

Heb je al een favoriete wijn van de wijnbeurs? Dan is het Favorieten Abonnement iets voor jou. Met dit abonnement krijg je jouw favoriete wijn 4, 6 of 12 keer per jaar thuisbezorgd. Je hebt de keuze uit bijna 20 wijnen en ontvangt altijd 25% korting. Ook hier geldt: je zit nergens aan vast. Je kunt het abonnement altijd wijzigen, pauzeren of opzeggen. En bestel je vandaag? Dan kun je morgen al genieten van jouw favoriete wijn.

Waarom kiezen voor een wijnbeurs wijnabonnement?

Met een wijnbeurs wijnabonnement haal je het beste van de wijnwereld in huis. Ons proefpanel bestaat uit echte wijnkenners die met passie en kennis de beste wijnen voor jou selecteren. Bovendien geniet je van een enorme flexibiliteit. Je bepaalt zelf hoe vaak je nieuwe wijnen ontvangt en je kunt je abonnement altijd aanpassen aan jouw wensen. En dat allemaal voor een eerlijke prijs.

Wijn abonnement 1 fles per maand

Bij een wijnabonnement 1 fles per maand krijg je elke maand een nieuwe fles wijn thuisgestuurd. Dit is ideaal als je graag nieuwe wijnen wilt ontdekken, maar niet te veel wijn in huis wilt hebben. Bovendien is het een leuke manier om jezelf elke maand te verrassen met een nieuwe wijn.

Een wijnabonnement is een ideale manier om nieuwe wijnen te ontdekken en je wijnkennis te vergroten. Je krijgt elke maand een nieuwe fles wijn thuisgestuurd en ontvangt uitgebreide informatie over de wijn. Bovendien zit je niet vast aan een langdurig contract en kun je elke maand opzeggen. Dus waar wacht je nog op? Trakteer jezelf op een wijn abonnement en ontdek de wereld van wijn!

De Beste Sauvignon Blanc Wijnen

Wat is de beste Sauvignon Blanc? Daar kunnen wij je aan helpen! Ben je een liefhebber van witte wijn en op zoek naar een frisse, levendige en expressieve keuze? Dan is Sauvignon Blanc zeker een druivensoort om te verkennen. Sauvignon Blanc, afkomstig uit Frankrijk maar tegenwoordig wereldwijd verbouwd, staat bekend om zijn kenmerkende aroma’s en smaken die variëren van tropisch fruit en citrus tot gras, groene kruiden en mineralen. In dit artikel nemen we je mee op een reis door de wereld van Sauvignon Blanc, waarbij we de regio’s, stijlen en producenten verkennen die deze druif tot een van de meest geliefde witte wijnen ter wereld hebben gemaakt. Maak je klaar om je smaakpapillen te laten tintelen terwijl we de beste Sauvignon Blanc-wijnen ontdekken!

Verder lezen De Beste Sauvignon Blanc Wijnen

Black Friday wijn aanbiedingen bij Wijnbeurs

Op vrijdag 25 november 2022 is het weer Black Friday, de perfecte periode om een lekkere wijn voor een goede prijs te kopen. Wij hebben gekeken naar de Nederlandse webshops en Wijnbeurs springt er dit jaar uit met aantrekkelijke aanbiedingen. Wijnbeurs heeft een mooi assortiment met prachtige wijnen met hoge kortingen. De Black Friday aanbiedingen lopen tot en met 29 november 2022 dus sla nu alvast je slag.

Verder lezen Black Friday wijn aanbiedingen bij Wijnbeurs

Black Friday Wijn Aanbiedingen

Ben jij op zoek naar wijn aanbiedingen voor Black Friday? Bekijk op deze pagina alle wijn deals voor Black Friday 2022. Wij verzamelen hier de scherpste acties van de verschillende online wijn winkels. Je kan hierbij denken aan de Black Friday acties van Gall, Wijnvoordeel, Topdrinks, Vinify, Colaris, HEMA en Jumbo. Deze Black Friday Pagina wordt regelmatig bijgewerkt met de laatste acties.

Black Friday 2022 Wijn Deals

Black Friday is op vrijdag 25 november 2022. De wijn aanbiedingen van onze partners beperken zich vaak niet tot alleen deze datum. Ook op Singles Day (vrijdag 11 november 2022), Cyber Monday (maandag 28 november 2022) en de gehele cyber week zijn er scherpe wijn deals te vinden. Voorkom teleurstellingen en koop tijdig wanneer het gaat om wijnen met een beperkte voorraad.

Wat is Black Friday?

Black Friday is een amerikaanse traditie die is overgewaaid naar Nederland. Het is de dag na Thanksgiving, waarop veel winkels hun deuren openen voor een dag vol koopjes. Dit jaar valt Black Friday op 25 november. Cyber Monday is de online equivalent van Black Friday. Het is de dag waarop veel webshops hun deuren openen voor een dag vol koopjes. Dit jaar valt Cyber Monday op maandag 28 november 2022.

De dag na Thanksgiving – gewoonlijk omschreven als Black Friday – is een van de drukste winkeldagen van het jaar in de Verenigde Staten geworden. Nationale winkelketens bieden doorgaans beperkte geldbesparende aanbiedingen voor een breed scala aan producten in een poging om kopers naar winkels te lokken en tegelijkertijd vergelijkbare aanbiedingen online aan te bieden.

Velen geloven dat de term Black Friday voortkomt uit het principe dat bedrijven met geldverlies opereren, of ‘in het rood’ staan ​​tot de dag na Thanksgiving, wanneer enorme verkopen hen uiteindelijk in staat stellen winst te maken, of zet ze “in het zwart”. Dit is echter onjuist.

Een meer precieze beschrijving van de term dateert uit het begin van de jaren zestig, toen politieagenten in Philadelphia de uitdrukking “Black Friday” begonnen te gebruiken om de chaos te beschrijven die ontstond toen grote hoeveelheden toeristen uit de voorsteden de stad binnenkwamen om hun vakantieinkopen te beginnen en, in sommige jaar, ga dan naar de jaarlijkse Army-Navy voetbalvideogame op zaterdag. De enorme menigte veroorzaakte hoofdpijn bij de politie, die langere diensten draaide dan normaal omdat ze te maken hadden met files, ongelukken, winkeldiefstallen en andere problemen.

Binnen een paar jaar had de term Black Friday zijn intrede gedaan in Philadelphia. Stadskooplieden probeerden de dag een mooier gezicht te geven door het ‘Grote Vrijdag’ te noemen.

De uitdrukking “Black Friday” om een ​​positieve boost in de detailhandelsverkopen te vertegenwoordigen, groeide pas eind jaren tachtig in het hele land, toen handelaren het verhaal over rood-naar-zwart inkomsten begonnen te verspreiden. Black Friday werd aangeduid als de dag waarop winkels winst begonnen te maken voor het jaar en als de belangrijkste winkeldag in de Verenigde Staten. In werkelijkheid zagen veel winkels hun grootste omzet op de zaterdag voor Kerstmis.

Wat is gluhwein en hoe wordt het gemaakt?

Wat is gluhwein en hoe wordt het gemaakt? Volgens de overlevering werd de eerste gluhwein in 1289 gebrouwen in de abdij van Essen in Duitsland. Gluhwein is een gekruide wijn die meestal wordt gemaakt van rode wijn en cognac. De wijn wordt vervolgens gemengd met likeur, meestal triple sec of amaretto, voordat hij warm wordt geserveerd.

Verder lezen Wat is gluhwein en hoe wordt het gemaakt?