Traditions Macabeo Organic

Bestel de Traditions Macabeo Organic online voor slechts €7.99 bij Wijnvoordeel.nl. Klik hier om deze heerlijke Witte Wijn uit Yecla te bestellen.

Deze Macabeo is de frisse en expressieve witte variant uit de wijnserie Traditions van Christiaan en Kirsten Akkermans uit het dorpje Polopos. Eerlijk, heerlijk én betaalbaar. Exact waar de authentieke en smaakvolle wijnen uit het opkomende wijngebied Yecla om bekend staan. Het stel maakte hier kennis met Bodegas y Viñedos del Mediterráneo, een wijnhuis dat met veel toewijding vasthoudt aan eeuwenoude lokale tradities en op duurzame en milieuvriendelijke wijze echte kwaliteitswijnen maakt. Deze fonkelfrisse en betaalbare Traditions Macabeo Organic is daar hét schoolvoorbeeld van. Vol levendig en tropisch fruit, heerlijk droog en fris. Eerlijk en heerlijk genieten van pure kwaliteit tegen een zachte prijs!

Waarom bestellen via Wijnvoordeel.nl?

  • Gratis bezorging vanaf €50
  • Veilig betalen met Ideal
  • Gratis retourneren
  • Keuze uit meer dan 400 wijnen

Extra informatie over Traditions Macabeo Organic:
EAN: 18422443004183
Flessen per doos: 6 flessen
Type afsluiting: Natuurkurk
Dronk vanaf: Nu op dronk
Regio:
Land van herkomst: Spanje
Retourtermijn: 14 dagen
Voorraad: 18
Levertijd:
Alcoholpercentage: 12
Druiven: Macabeo
Smaakprofiel: Levendig & Fris
Serveertip:
Kleur: Witte Wijn
Jaar: 2018
Bezorgkosten:

Traditions Macabeo Organic wijnvoordeel.nl

Met de unieke wijnserie Traditions willen Christiaan en Kirsten Akkermans uit het Spaanse Polopos mensen laten genieten van karakteristieke wijnen, gemaakt door authentieke wijnmakers. Wijnen waarmee alledaagse momenten veranderen in betekenisvolle momenten. De wijnen zijn gecreëerd in de kelders van Bodegas y Viñedos del Mediterráneo in de Zuid-Spaanse regio Yecla. Het kleine en opkomende wijngebied kan zich buigen over een lange en rijke wijngeschiedenis. Het warme en droge klimaat in de regio en kennis van het land, de druif en de wijn stellen de bodega in staat om bestrijdingsmiddelen in de ban te doen en druiven biologisch te telen. Bodegas y Viñedos del Mediterráneo beschikt dan ook over certificaten voor duurzame en milieuvriendelijke druiventeelt. Bovendien is de bodega ook een gecertificeerde veganistische wijnmakerij. En het wijnhuis doet meer. Bodegas y Viñedos del Mediterráneo kiest er namelijk heel bewust voor om wijnen te bottelen in lichtere flessen. Die zijn niet alleen beter te recyclen, maar zijn ook lichter en laten daardoor een minder grote footprint achter tijdens het transport van de wijnen. En zo dragen het wijnhuis en Christiaan en Kirsten Akkermans bij aan het welzijn van onze planeet én aan het genieten van goede wijn. Want wie denkt dat de wijnmakerij uit Yecla of de levensverbeteraars uit het Spaanse Polopos daarbij willen inleveren aan kwaliteit heeft het mis. Ongeremd genieten kan volgens hen namelijk alleen met een kwalitatief hoogstaande en karakteristieke wijn. Zo één die van een alledaags moment een echt genietmoment maakt. En neemt u maar van ons aan: genieten wordt het met deze Traditions Macabeo Organic. Levendige MacabeoPlant de stok van de Spaanse druif Macabeo onder de zinderende zon in een arme bodem en laat je verrassen door het smaakvolle resultaat. Want juist onder deze omstandigheden krijgt de druif zijn expressieve en fruitige karakter. De droge en hete regio Yecla heeft daarbij nog een extraatje. Schimmels komen er namelijk amper voor en insecten wijken liever uit naar iets vochtiger wijngaarden. Bodegas y Viñedos del Mediterráneo uit Yecla, waar deze Traditions uit de kelder komt, kan zich daarom volledig concentreren op een biologische aanpak. En daar houdt deze druif, die we ook kennen van de Spaanse Cava en die in Rioja ook wel Viura wordt genoemd, wel van. De Macabeo ontwikkelt hierdoor een expressief en fruitig karakter met een elegante bloemigheid. Dat wordt puur genieten!. Profiteer nu van deze Traditions Macabeo Organic aanbieding!

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]