Truffe d'Or Merlot Prestige wijnbeurs

Truffe d’Or Merlot Prestige

Bestel de Truffe d’Or Merlot Prestige online voor slechts €6.99 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Frankrijk te bestellen. Alles aan deze roomzachte prestige Merlot is delicaat: van zijn fruit tot aan de kruidige vanille luxe van Saint-Émilion in de afdronk. Precies waar de liefhebber van romige Merlot wijn op uit is. Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid
Extra informatie over Truffe d’Or Merlot Prestige: Druifsoort: Merlot Bezorgkosten: 4.95 Bezorgtijd: 1 – 2 dagen Voorraad: 9954 Land van herkomst: Frankrijk Regio: Pays d’Oc Jaar: 2019 Kleur: Rode Wijn Smaakprofiel: Stevig, zacht & romig Drinktemperatuur: Alcoholpercentage: 13,5 % % Wanneer drinken: Houdbaar tot: 2025 EAN: 8719418024745 Flessen per doos: 6 flessen

Truffe d’Or Merlot Prestige kopen

Voor de jaarlijkse verkiezing van de Best Buy Merlot van de oogst, vragen we proefflessen aan bij producenten waarvan we uit ervaring weten dat ze goed zijn in Merlot. Floris Lemstra van Château & Vignobles Canet is er daar één van. Als groot kenner van de streek stroopt hij bovendien de kelders van de beste Merlot producenten voor ons af, waardoor hij met wel twintig verschillende inzendingen jaarlijks hofleverancier van de verkiezing is. Hij won hem dan ook al zes keer, waaronder in 2011, 2017 en 2018. Als verrassing legde hij weer twee vaatjes van zijn beste Merlot uit het bijzondere jaar 2019 apart om extra lang in eiken vaten te rijpen: de Truffe d’Or Prestige.  Merlot Dat deze Merlot Prestige uit de Pays d’Oc bijzonder is, behoeft geen betoog. Want alles aan deze smeuïg zachte smelt Franse rode wijn is delicaat. Tot aan de ‘vanille-kruidige Saint-Émilion finesse’ in de afdronk aan toe. En dat is allemaal te danken aan de rijke structuur van de druiven.