Truffe Noire Merlot Prestige

Bestel de Truffe Noire Merlot Prestige online voor slechts €6.99 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Frankrijk te bestellen.

Alles aan deze roomzachte prestige Merlot is delicaat: van zijn fruit tot aan de kruidige vanille luxe van Saint-Émilion in de afdronk. Precies waar de liefhebber van romige Merlot wijn op uit is.

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Truffe Noire Merlot Prestige:
Druifsoort: Merlot
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 3576
Land van herkomst: Frankrijk
Regio: Pays d’Oc
Jaar: 2018
Kleur: Rode Wijn
Smaakprofiel: Stevig, zacht & romig
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 13.50 %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2025
EAN: 3760143738242
Flessen per doos: 6 flessen

Truffe Noire Merlot Prestige wijnbeurs.nl
Voor de jaarlijkse verkiezing van de Best Buy Merlot van de oogst, vragen we proefflessen aan bij producenten waarvan we uit ervaring weten dat ze goed zijn in Merlot. Floris Lemstra van Château & Vignobles Canet is er daar één van. Als groot kenner van de streek stroopt hij bovendien de kelders van de beste Merlot producenten voor ons af, waardoor hij met wel twintig verschillende inzendingen jaarlijks hofleverancier van de verkiezing is. Hij won hem dan ook al vijf keer, waaronder in 2011 en 2017. Als verrassing legde hij weer twee vaatjes van zijn beste Merlot uit het bijzondere jaar 2018 apart om extra lang in eiken vaten te rijpen: de Truffe Noire Prestige.  Merlot Dat deze 2018 Truffe Noire Merlot Prestige uit de Pays d’Oc bijzonder is, behoeft geen betoog. Want alles aan deze smeuïg zachte smelt Franse rode wijn is delicaat. Tot aan de ‘vanille-kruidige Saint-Émilion finesse’ in de afdronk aan toe. En dat is allemaal te danken aan de rijke structuur van de druiven.

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]