Truffe Noire Merlot Prestige

Bestel de Truffe Noire Merlot Prestige online voor slechts €6.99 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Frankrijk te bestellen.

Alles aan deze roomzachte prestige Merlot is delicaat: van zijn fruit tot aan de kruidige vanille luxe van Saint-Émilion in de afdronk. Precies waar de liefhebber van romige Merlot wijn op uit is.

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Truffe Noire Merlot Prestige:
Druifsoort: Cabernet Sauvignon,Merlot
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 6
Land van herkomst: Frankrijk
Regio: Pays d’Oc
Jaar: 2017
Kleur: Rode Wijn
Smaakprofiel: Stevig, zacht & romig
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 13.00 %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2023
EAN: 3760143737894
Flessen per doos: 6 flessen

Truffe Noire Merlot Prestige wijnbeurs.nl
Voor de jaarlijkse verkiezing van de Best Buy Merlot van de oogst, vragen we proefflessen aan bij producenten waarvan we uit ervaring weten dat ze goed zijn in Merlot. Floris Lemstra van Château & Vignobles Canet is er daar één van. Als groot kenner van de streek stroopt hij bovendien de kelders van de beste Merlotproducenten voor ons af, waardoor hij met wel 20 verschillende inzendingen jaarlijks hofleverancier van de verkiezing is. Hij won hem dan ook al vier keer, waaronder in 2011 en 2017. Als verrassing legde hij twee vaatjes van zijn beste Merlot uit het bijzondere jaar 2017 apart om extra lang te rijpen: de Truffe Noire Prestige.  Merlot wijn "De laatste keer dat we besloten om een prestige cuvée voor Truffe Noire te maken, was in 2011, toen de druiven dezelfde rijke structuur hadden. Ik denk dat deze prestige cuvée 2017, zeker door dat extra vleugje zwarte bessen van de Cabernet, de wijn van toen qua finesse zelfs gaat overtreffen," aldus Floris Lemstra. Of dat inderdaad zo is, konden we helaas niet zelf vast stellen, omdat er in onze kelder en die van Floris geen fles van de 2011 jaargang meer bleek te liggen om hem mee te vergelijken. Maar dat deze 2017 Truffe Noire Merlot Prestige bijzonder is, behoeft geen betoog. Want alles aan deze smeuïg zachte smelt Merlot wijn is delicaat. Tot aan de ‘vanille-kruidige Saint-Émilion finesse’ in de afdronk aan toe.

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]