Unico Doppio Catarratto-Grillo

Bestel de Unico Doppio Catarratto-Grillo online voor slechts €6.99 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Italië te bestellen.

Het beste van twee werelden gecombineerd in deze exotisch frisse en unieke wijn: Catarratto voor vulkanische mineraliteit en knapperige crunch en Grillo voor frisse citrus, pruim en bloesem. 18 punten!

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Unico Doppio Catarratto-Grillo:
Druifsoort: Catarratto,Grillo
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 330
Land van herkomst: Italië
Regio: Sicilië
Jaar: 2018
Kleur: Witte Wijn
Smaakprofiel: Licht, fris & strak
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 13.00 %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2022
EAN: 8032700974710
Flessen per doos: 6 flessen

Unico Doppio Catarratto-Grillo wijnbeurs.nl
Deze Unico Doppio Bianco is gemaakt van de twee witte koningsdruiven van Sicilië: Catarratto en Grillo. De Grillo druif maakte vroeger furore als basisdruif voor de beroemde zoete wijnen van Marsala, maar is tegenwoordig hét witte visitekaartje van Sicilië voor verkwikkend droge witte wijn. En levert knisperfrisse witte wijnen met aroma’s van bloesem en stuivend wit fruit. Siciliaanse wijn Niet alleen Grillo is een bekende Siciliaanse druif, maar vergeet ook de Catarratto niet. Hoewel de witte druif uitsluitend op Sicilië groeit, is het toch de tweede meest aangeplante druif van heel Italië. Net zoals Grillo werd Catarratto vroeger hoofdzakelijk gebruikt voor het maken van de zoete Marsala wijn. Maar gelukkig vinden we Catarratto tegenwoordig bij de beste wijnmakers ook terug in een frisse stijl met vulkanische mineraliteit en een knapperige crunch. Hoewel er ook veel monocépage wijnen van alleen Grillo of alleen Catarratto worden gemaakt, vormen ze samen een fantastische en unieke blend.

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]