Unité Royale Pinot Noir-Cabernet-Merlot

Bestel de Unité Royale Pinot Noir-Cabernet-Merlot online voor slechts €12.99 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Frankrijk te bestellen.

De begeesterde wijnmakers Jérôme en Aurélie bewijzen dat zij Pinot Noir uitstekend kunnen versterken met Cabernet (kracht) en Merlot (molligheid). Smaakrijk en stevig met rijp fruit, toast en mokka.

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Unité Royale Pinot Noir-Cabernet-Merlot:
Druifsoort: Cabernet Sauvignon,Merlot,Pinot Noir
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 144
Land van herkomst: Frankrijk
Regio: Pays d’Oc
Jaar: 2017
Kleur: Rode Wijn
Smaakprofiel: Stevig, zacht & romig
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 13.50 %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2027
EAN: 8719418004327
Flessen per doos: 6 flessen

Unité Royale Pinot Noir-Cabernet-Merlot wijnbeurs.nl
In Toscane is het sinds een paar decennia gebruikelijk om de koningsdruif Sangiovese te combineren met Cabernet en Merlot voor een nog complexer geheel. In de Franse Bourgogne is dit strikt verboden en is enkel Pinot Noir toegestaan. Voor ons unieke Vatencollectief project gingen we de uitdaging aan, waarbij de ‘Super Bourgogne’ van Pinot Noir, Cabernet Sauvignon en Merlot zijn glorieuze debuut heeft gemaakt. Pinot Noir Na een gedegen vooronderzoek naar wie voor deze eerste ‘Super Bourgogne’ de meest karaktervolle 2017 Pinot Noir in de Languedoc verbouwde en ook mooie Cabernet en Merlot in zijn cuves had, kwamen we na een finale van vijf producenten die het avontuur aandurfden, uit op Domaine Preignes Le Vieux in VIAS. Waar de begeesterde wijnmakers Jérôme en Aurélie Vic bewezen dat zij het Pinot Noir karakter uitstekend kunnen versterken met inbreng van Cabernet (kracht) en Merlot (molligheid). De wijngaarden van Domaine Preignes liggen op slechts 3 km van de Middellandse zee op 20 m hoge percelen die profiteren van de zeewind die de hitte hier goed afwisselt. Ook de ‘warme grond’ van vulkanisch gesteente heeft een positieve invloed, want de Pinot Noir komt hier gemakkelijk tot volle rijpheid. Al met al resulteerde het in een fantastische en smaakrijke Franse rode wijn uit de Pays d’Oc.

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]