UP2U Sky Blue

UP2U Sky Blue

Bestel online de UP2U Sky Blue voor slechts 9.95. Klik hier en profiteer van deze heerlijke Blauwe wijn aanbieding van Wijny. Bij Wijny kun je de lekkerste Castilla La Mancha wijn kopen uit Blauwe wijn voor een goede prijs.

UP2U is een prachtige mousserende wijn die zeker ieders aandacht zal trekken. Het verbazingwekkende parelglansuiterlijk wordt bereikt door de toevoeging van smakeloze sulfieten en gekristalliseerde vruchtensappen, om een hypnotiserend visueel effect te creëren dat wordt versterkt door de fles te schudden. De Sky-variant is een prachtige cyaanblauwe kleur met strepen van wit en zilver.

De wijn ziet er niet alleen goed uit, hij smaakt ook goed. Het is gemaakt van Spaanse Airén & Moscatel druiven en heeft een frisse, zoete smaak met fruitige tonen die het ideaal maken om alleen of bij een maaltijd te drinken. Voor verjaardagen, bruiloften of andere speciale evenementen onderscheidt deze fles zich echt van de massa!

  Waarom bestellen bij Wijny.nl?
  • Betalen met vvv cadeaubonnen
  • Ruime keuze wijnsoorten
  • Eenvoudig online bestellen
Wat meer informatie over deze UP2U Sky Blue: Wijn uit de categorie: Blauwe wijn Merk: UP2U De verzendkosten: 6.95 De levertijd: 1 dag(en) Land van herkomst: Blauwe wijn Regio van herkomst: Castilla La Mancha Sub-categorie: Blauwe wijn>Blauwe wijn Inhoud: 750ml