Vacu Vin Wine Saver

Vacu Vin Wine Saver

Bestel online de Vacu Vin Wine Saver voor slechts 14.95. Klik hier en profiteer van deze heerlijke Cadeau artikelen aanbieding van Wijny. Bij Wijny kun je de lekkerste wijn kopen uit Gadgets & Games voor een goede prijs.

De Vacuüm Wine Saver bestaat uit een vacuümpompje met bijbehorende afsluitdoppen, waarmee aangebroken flessen wijn langer bewaard kunnen blijven. Plaats de afsluitdop in de flessenhals en verwijder de lucht met behulp van het pompje. Een “click” geluid geeft aan dat u voldoende heeft gepompt en het optimale vacuüm is bereikt. Het oxidatieproces van de wijn wordt vertraagd, waardoor u op een later tijdstip opnieuw van uw wijn kunt genieten. De vraag “hoe vaak moet ik pompen?” behoort nu tot het verleden. De unieke, gepatenteerde vacuüm indicator laat door middel van een “click” geluid horen dat het optimale vacuüm is bereikt.

Specificaties :
– Vacuüm indicator
– Nu met gepatenteerde “click”
– Geopende flessen wijn langer houdbaar
– Niet voor mousserende wijnen
– Verkrijgbaar in Zwart, Wit en RVS

  Waarom bestellen bij Wijny.nl?
  • Betalen met vvv cadeaubonnen
  • Ruime keuze wijnsoorten
  • Eenvoudig online bestellen
Wat meer informatie over deze Vacu Vin Wine Saver: Wijn uit de categorie: Cadeau artikelen Merk: Vacu Vin De verzendkosten: 6.95 De levertijd: 1 dag(en) Land van herkomst: Gadgets & Games Regio van herkomst: Sub-categorie: Cadeau artikelen>Gadgets & Games Inhoud: