Vatencollectief Wijnpakket

Bestel de Vatencollectief Wijnpakket online voor slechts €80.95 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit te bestellen.

Voor het Vatencollectief geven we jaarlijks de meest veelbelovende wijnen een ‘Grand Cru’ opvoeding om de smaak van beroemde wijnen te evenaren. Zelf de proef op de som nemen? Dat kan met dit pakket met de modellen ‘Meursault’, ‘Super Tuscan’, ‘Pauillac’, ‘Super Bourgogne’, ‘Amarone’ en ‘Pomerol’.

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Vatencollectief Wijnpakket:
Druifsoort:
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 1
Land van herkomst:
Regio:
Jaar:
Kleur:
Smaakprofiel:
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 0.01 %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot:
EAN: 8719418013954
Flessen per doos: 6 flessen

Vatencollectief Wijnpakket wijnbeurs.nl
Al 34 jaar gaan we voor ons unieke concept het Vatencollectief op zoek naar de meest veelbelovende wijnen van de oogst. Deze laten we via een kostbare ‘Grand Cru’ opvoeding uitgroeien tot een wijn van Grand Cru niveau. Wij financieren de vaten en zo kunt u genieten van een wijn die dezelfde opvoeding heeft gehad als een beroemde wijn als Meursault, Amarone of Pomerol, maar dan voor een fractie van de prijs. Vatencollectief We begrijpen dat u eerst zelf de proef op de som wilt nemen. En dat kan met dit wijnpakket waarin we enkele prachtige eerdere wijnen van het Vatencollectief hebben geselecteerd.

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]