Vignerons de Bel Air 'Grand Cras' Morgon wijnbeurs

Vignerons de Bel Air ‘Grand Cras’ Morgon

Bestel de Vignerons de Bel Air ‘Grand Cras’ Morgon online voor slechts €10.49 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Frankrijk te bestellen. Een Beaujolais Cru zoals we hem graag drinken: aantrekkelijk gefruit, sappig en vol van smaak. Gemaakt van 60 jaar oude stokken en volledig met de hand geoogst. Bekroond met goud! Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid
Extra informatie over Vignerons de Bel Air ‘Grand Cras’ Morgon: Druifsoort: Gamay Bezorgkosten: 4.95 Bezorgtijd: 1 – 2 dagen Voorraad: 24 Land van herkomst: Frankrijk Regio: Beaujolais Jaar: 2018 Kleur: Rode Wijn Smaakprofiel: Stevig, zacht & romig Drinktemperatuur: Alcoholpercentage: 13.00 % Wanneer drinken: Houdbaar tot: 2026 EAN: 8719418015873 Flessen per doos: 6 flessen

Vignerons de Bel Air ‘Grand Cras’ Morgon kopen

Het verhaal van Vignerons de Bel Air begon tijdens het begin van de Grote Depressie. Zij waren getroffen door de crisis in 1929 en besloten hun krachten te bundelen om zo de economische storm beter te weerstaan. Zo is Vignerons de Bel Air een feit geworden. Inmiddels zijn het ruim 250 wijnboeren die in totaal 700 hectare aan wijngaarden bezitten in 10 gerenommeerde Beaujolais cru’s. Elk uniek door hun eigen kwaliteiten door de eigenschappen in de bodem, wijnstokken en het klimaat. Soms zijn de Gamay wijnstokken wel meer dan 100 jaar oud en elke druif wordt met de hand geoogst en heel precies gesorteerd. Morgon Morgon is één van de 10 Beaujolais cru’s. Morgon geldt als de meest Bourgondische van de Beaujolais streek. Een ‘climat’ is een perceel met wijngaarden, erkend door zijn specifieke eigenschappen. De ‘Grands Cras’ is zo’n beroemd perceel in Morgon met een rotsige bodem van mangaan en ijzer. Door middel van snoeien en de hoge zaaidichtheid resulteerde dit in een kwalitatieve oogst.