Vollereaux ‘Cuvée Tradition’ Vintage Champagne Brut

Bestel de Vollereaux ‘Cuvée Tradition’ Vintage Champagne Brut online voor slechts €39.99 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Frankrijk te bestellen.

Met deze gerijpte Vintage Champagne geeft u elke borrel een feestelijke twist. Dankzij de 6 jaar ‘sur lie’ rijping is de wijn extra complex en rijk van smaak met volop toast, rijp fruit en een subtiel hazelnootje.

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Vollereaux ‘Cuvée Tradition’ Vintage Champagne Brut:
Druifsoort: Chardonnay,Pinot Meunier,Pinot Noir
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 6
Land van herkomst: Frankrijk
Regio: Champagne
Jaar: 2009
Kleur: Mousserende Wijn
Smaakprofiel: Intens, rijk & complex
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 12.00 %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2023
EAN: 3760053900838
Flessen per doos: 6 flessen

Vollereaux 'Cuvée Tradition' Vintage Champagne Brut wijnbeurs.nl
Zes generaties uit een beroemde Franse wijnmakersfamilie zijn verantwoordelijk voor het bruisende succes van Vollereaux. Terwijl Napoleon in 1805 militaire conflicten uitvocht tegen een coalitie van Europese mogendheden, hield Victor Vollereaux zich met heel andere zaken bezig: het maken van zijn eigen Champagne en het oprichten van zijn eigen Champagnehuis in de wijnstreek Pierry. Hij was niet de enige, ook de champagnehuizen Ruinart, Moët & Chandon en Veuve Clicquot zijn in die periode opgericht, met Napoleon als grootverbruiker. Victor wist een stevige klantenkring op te bouwen, die de basis vormen van het succes van de mousserende wijn van Vollereaux. Een succes dat onder de volgende vijf generaties verder is uitgegroeid. Vollereaux Champagne De wijngaard van de familie beslaat inmiddels 40 hectare die verspreid in de Champagnestreek zijn aangelegd. Hier komen de traditionele champagnedruiven Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier optimaal tot ontwikkeling. De beste druiven uit de beste jaargangen gaan het huwelijk aan in de kelder van het wijnhuis, waar ze nog eens vier jaar verblijven. Want pas als de Champagne zich volledig heeft voltooid laat de familie het resultaat van jaren werk gaan. En die traditionele werkwijze heeft geleid tot tal van grootse prijswinnende Champagne wijnen.

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]