Waldschütz Weisser Burgunder Reserve QW Wagram

Bestel de Waldschütz Weisser Burgunder Reserve QW Wagram online voor slechts €11.98 bij Wijnvoordeel.nl. Klik hier om deze heerlijke Witte Wijn uit Wagram te bestellen.

Weisser Burgunder, ook wel de Pinot Blanc à la Oostenrijk genoemd, is een prachtige witte wijn uit de grootste Oostenrijkse wijnregio Wagram. Deze topwijn is op traditionele wijze en met veel liefdevolle aandacht gecreëerd door de familie Waldschütz. De druiven die voor deze wijn zijn gebruikten, komen van wijnstokken die op een zeer vruchtbare bodem van Löss staan. Dit zorgt voor het sterke aromatische en krachtige karakter van deze wijn. Dat weerspiegelt ook deze wijn, met zijn unieke levendige geur en smaak.

Waarom bestellen via Wijnvoordeel.nl?

  • Gratis bezorging vanaf €50
  • Veilig betalen met Ideal
  • Gratis retourneren
  • Keuze uit meer dan 400 wijnen

Extra informatie over Waldschütz Weisser Burgunder Reserve QW Wagram:
EAN: 9120016183212
Flessen per doos: 6 flessen
Type afsluiting: Schroefdop
Dronk vanaf: Nu op dronk
Regio:
Land van herkomst: Oostenrijk
Retourtermijn: 14 dagen
Voorraad: 6
Levertijd:
Alcoholpercentage: 14
Druiven: Weissburgunder
Smaakprofiel: Levendig & Fris
Serveertip:
Kleur: Witte Wijn
Jaar: 2018
Bezorgkosten:

Waldschütz Weisser Burgunder Reserve QW Wagram wijnvoordeel.nl

Deze prachtige Weisser Burgunder Reserve is afkomstig van Weinhof Waldschütz. Een prachtig wijnhuis waar Anton en Elfriede Waldschütz, familietraditie en ervaringen zeer hoog in het vaandel houden. Sinds 1992 zorgen zij met veel liefde, toewijding en een brede glimlach voor schitterende Oostenrijkse kwaliteitswijnen. Door veel aandacht te besteden aan de natuur, het milieu en het handmatig oogsten weten zij elk jaar van iedere druif weer een wijn te maken die zichzelf overtreft in zijn smaak en persoonlijkheid. De wijngaarden bevinden zich ook nog eens op de meest zonnige hellingen van de bekende prestigieuze Oostenrijkse wijngebieden Kamptal en Wagram. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om prachtige en karakteristieke Oostenrijkse wijnen te creëren. Wagram Het wijndistrict Wagram is voor Oostenrijkse begrippen een groot wijndistrict met een belangrijk kwaliteitsimago. Uit bodemonderzoek is gebleken dat Wagram ooit de kust van een prehistorische oceaan was. Daarover heeft zich een dikke laag löss gevormd, waar de wijnboeren uit Wagram hun druivenstokken op aanplanten. Löss is een zeer vruchtbare, goed water doorlatende bodem waar de druivenstokken zich optimaal thuis voelen. Niet alleen worden er prachtige witte wijnen gemaakt, ook van druivensoorten Zweigelt of Pinot Noir worden schitterende Oostenrijkse rode topwijnen gemaakt.. Profiteer nu van deze Waldschütz Weisser Burgunder Reserve QW Wagram aanbieding!

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]