Wijnpakket San Silvano Chardonnay 8 flessen + 4 glazen

Bestel de Wijnpakket San Silvano Chardonnay 8 flessen + 4 glazen online voor slechts €98.02 bij Wijnvoordeel.nl. Klik hier om deze heerlijke Witte Wijn uit Veneto te bestellen.

Wijnvoordeel maakt het nu wel erg speciaal! U ontvangt nu bij een Wijnpakket San Silvano Chardonnay , maar liefst 4 luxe Schott Zwiesel glazen t.w.v. € 34,-! Bij ons geen ingewikkelde spaarprogramma’s maar direct de glazen bij uw bestelling. Tip! U ontvangt de glazen bij elk pakket, dus hoe meer pakketten u bestelt, hoe meer glazen u ontvangt!

Waarom bestellen via Wijnvoordeel.nl?

  • Gratis bezorging vanaf €50
  • Veilig betalen met Ideal
  • Gratis retourneren
  • Keuze uit meer dan 400 wijnen

Extra informatie over Wijnpakket San Silvano Chardonnay 8 flessen + 4 glazen:
EAN: 8719418013114
Flessen per doos: 8 flessen
Type afsluiting: Schroefdop
Dronk vanaf:
Regio:
Land van herkomst: Italië
Retourtermijn: 14 dagen
Voorraad: 1
Levertijd:
Alcoholpercentage: 0.01
Druiven: Chardonnay
Smaakprofiel: Droog & Soepel
Serveertip:
Kleur: Witte Wijn
Jaar:
Bezorgkosten:

Wijnpakket San Silvano Chardonnay 8 flessen + 4 glazen wijnvoordeel.nl

Het is de lieveling van menig wijnboer én wijnliefhebber: Chardonnay. Da’s niet verwonderlijk, de druif die van oorsprong uit Bourgogne komt, voelt zich vrijwel overal thuis en laat zich transformeren tot de lekkerste wijnen. Van aangenaam fris en fruitig tot vol met een boterachtig vetje, romig en boterzacht. Kwaliteiten die de druif inmiddels vrijwel overal ter wereld tentoonstelt. Van Amerika tot Zuid-Afrika en van Chili tot Italië. Kortom, die ene druif groeit overal en smaakt nergens hetzelfde. De druif neemt namelijk overal de typische kenmerken van het terroir over. Niet voor niets wordt Chardonnay gezien als de kameleon van de wijnwereld. In het glas betekent dat over het algemeen frisse citrustonen bij een Chardonnay uit een koel klimaat en tropische smaken als de druiven zijn opgegroeid in een warm klimaat. Toch hebben alle Chardonnays, ongeacht herkomst, één ding gemeen. Ze hebben een groot hart, dat zorgt voor een aangenaam zacht mondgevoel. Dat ervaart u ook bij deze San Silvano Chardonnay. Een goedhartige witte wijn, die heerlijk zacht over de tong glijdt en een lange indruk achterlaat. Wijnkunstenaars van Castellani Aan het einde van de negentiende eeuw is het wijnhuis Castellani opgericht. Voor het zo ver kwam, maakte de familie ook al wijnen, vooral voor eigen consumptie. Dat ging de familie zo goed af, dat Alfred Castellani besloot de zelfgemaakte wijnen te bottelen en verkopen. Destijds nog in de kenmerkende met stro bedekte kolven. Dankzij de hulp van zijn zonen Mario en Duilio groeide de wijnmakerij uit tot een succes. De wijnen, die tot voor kort alleen binnen de eigen familie werden gedronken, vonden gretig aftrek in de verre omgeving. Tegenwoordig staat het wijnhuis wereldwijd te boek als gerenommeerde wijnmakerij. Onder toeziend oog van de familie Castellani worden er de mooiste wijnen van Italië gemaakt. Dat bewijst deze San Silvano Chardonnay weer eens. En hoe!. Profiteer nu van deze Wijnpakket San Silvano Chardonnay 8 flessen + 4 glazen aanbieding!

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]