Wolfberger Hengst Grand Cru Pinot Gris

Wolfberger Hengst Grand Cru Pinot Gris

Bestel online de Wolfberger Hengst Grand Cru Pinot Gris voor slechts 19.95. Klik hier en profiteer van deze heerlijke Witte wijn aanbieding van Wijny. Bij Wijny kun je de lekkerste Elzas wijn kopen uit Frankrijk voor een goede prijs.

In het zuiden van Wintzenheim, is de wijngaard ‘Hengst’ gelegen op een helling op de zuidoosten op 270 tot 360 meter hoogte. De bodem bestaat uit kalkhoudende mergel. Om de expressie en het karakter van de wijngaarden te optimaliseren, maken ze bij Wolfberger vanaf 2004 gebruik van productie tabel. Hierdoor kunnen de condities van de wijnstokken constant in de gaten gehouden worden.

De Pinot Gris Grand Cru Hengst laat een mooi goud gele kleur zien met zilveren tinten. Een verfijnde neus met tonen van honing. Soepel op het palet, goed in balans met smaken van toast en een lange afdronk.

Dit is de perfecte wijn in combinatie met gerechten met rijke smaken, zoals lam, eend en foie gras.

  Waarom bestellen bij Wijny.nl?
  • Betalen met vvv cadeaubonnen
  • Ruime keuze wijnsoorten
  • Eenvoudig online bestellen
Wat meer informatie over deze Wolfberger Hengst Grand Cru Pinot Gris: Wijn uit de categorie: Witte wijn Merk: Wolfberger De verzendkosten: 6.95 De levertijd: 1 dag(en) Land van herkomst: Frankrijk Regio van herkomst: Elzas Sub-categorie: Witte wijn>Frankrijk Inhoud: 750ml